Getuigenissen

Verkopers Rozendalestraat 123, Wingene uit Oostkamp

Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met Immo Tinis. De immo-styling gaf de woning een frisse aanblik en heeft er zeker voor gezorgd dat het huis op relatief korte termijn verkocht is. Tine gaf ons steeds goed en correct advies en hield ons telkens op de hoogte van de stand van zaken. Kortom, wij zouden Immo Tinis aan iedereen aanbevelen.

Verkoper Westlaan 15, Roeselare uit Middelkerke

Dag Tine, Nog een dankwoordje voor de fijne, vlotte en correcte samenwerking bij de verkoop van het appartement. Zelfs in volle 'Corona-pandemie' heb je je beste beentje voorgezet opdat alles op zeer korte termijn afgehandeld werd. Doe zo verder !

Verhuurder Arnaud I dakappartement uit Oostkamp

Via deze weg wil ik jou nog eens van harte bedanken om de twee appartementen voor mij op een vlotte en correcte manier te verhuren. Fijne kerst!

Verkopers Beernemstraat 53, Wingene uit Wingene

Ook voor u een dikke proficiat !!!!! Goed gewerkt !!! Wij blij :) Bedankt voor de leuke attentie, en proficiat met jouw puike werk.

Verkopers Vredestraat 3, Wingene uit Meulebeke

Proficiat voor het werk in toch wel een korte tijd. Ook dank voor de vlotte verkoop en professionele aanpak; wij kunnen u zeker aanbevelen.

Verkopers Brugsesteenweg 126, Kortrijk uit Kortrijk

Tine is zeer klantvriendelijk, met een professionele aanpak!! Niets is haar teveel om te verwezenlijken, zodoende werd ons huis - mooi gepresenteerd met meubeltjes en met een mooie fotoreportage - binnen de kortste keren verkocht!!! Alsook het huren van een nieuw appartement werd met de nodige zorg voor mijn ouders tot in de puntjes geregeld. TOP DAME TOP WERK

Kopers Ruiseleedsesteenweg 49, Tielt uit Tielt

Een heel vriendelijke en aangename ontvangst. Tine is heel behulpzaam en eerlijk. Zeker niet opdringerig. Bij zaken dat ze moet navragen bij de eigenaar, binnen de 3 dagen antwoord. Kan zeer goed bemiddelen zowel voor de koper als de verkoper. Zeker een aanrader als je met een immokantoor werkt om iets te kopen of te verkopen. Tine is de geschikte persoon hiervoor.

Kopers Vredestraat 3, Wingene uit Zwevezele

Zeer vriendelijk, eerlijk en een aangename samenwerking!

Kopers Pastorijstraat 84, Zwevezele uit Zwevezele

Zeer aangename ervaring...super vriendelijk..alles goed uitgelegd...kortom zeer tevreden

Verkopers Pastorijstraat 84, Zwevezele uit Wingene

Eerst en vooral hartelijk dank voor de verkoop van het huis. Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn. De presentatie van het pand was zeer goed met duidelijke foto’s en ook een goede beschrijving van het gebouw.Er is zeer goed nagevraagd wat de eventuele mogelijkheden waren ivm met afbraak van de woning. Ook de mogelijkheid voor renovatie was zeer goed gedocumenteerd. De communicatie was zeer goed met een wekelijkse update.De afhandeling van de verkoop is ook snel gebeurd. Voor ons is Tinis een aanrader en krijgen jullie een perfecte score op alles.

Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig naar onze nieuwe panden?

Schrijf je nu in

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons