Getuigenissen

Verkoper Wageweg 5, Aalter uit Aalter

Zeer vlotte en professionele afhandeling, zou zeker opnieuw met Ine samenwerken

Kopers Keukelstraat 32, Wingene uit Wingene

Dag Tine, Bedankt voor de fijne samenwerking en de leuke attentie! Heel fijn dat je telkens bereikbaar was voor onze vragen van begin tot eind. Met Immo Tinis merk je een persoonlijke aanpak en wij voelden ons meteen op ons gemak!

Verkopers Rozendalestraat 123, Wingene uit Oostkamp

Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking met Immo Tinis. De immo-styling gaf de woning een frisse aanblik en heeft er zeker voor gezorgd dat het huis op relatief korte termijn verkocht is. Tine gaf ons steeds goed en correct advies en hield ons telkens op de hoogte van de stand van zaken. Kortom, wij zouden Immo Tinis aan iedereen aanbevelen.

Verkoper Westlaan 15, Roeselare uit Middelkerke

Dag Tine, Nog een dankwoordje voor de fijne, vlotte en correcte samenwerking bij de verkoop van het appartement. Zelfs in volle 'Corona-pandemie' heb je je beste beentje voorgezet opdat alles op zeer korte termijn afgehandeld werd. Doe zo verder !

Verhuurder Arnaud I dakappartement uit Oostkamp

Via deze weg wil ik jou nog eens van harte bedanken om de twee appartementen voor mij op een vlotte en correcte manier te verhuren. Fijne kerst!

Verkopers Beernemstraat 53, Wingene uit Wingene

Ook voor u een dikke proficiat !!!!! Goed gewerkt !!! Wij blij :) Bedankt voor de leuke attentie, en proficiat met jouw puike werk.

Verkopers Vredestraat 3, Wingene uit Meulebeke

Proficiat voor het werk in toch wel een korte tijd. Ook dank voor de vlotte verkoop en professionele aanpak; wij kunnen u zeker aanbevelen.

Verkopers Brugsesteenweg 126, Kortrijk uit Kortrijk

Tine is zeer klantvriendelijk, met een professionele aanpak!! Niets is haar teveel om te verwezenlijken, zodoende werd ons huis - mooi gepresenteerd met meubeltjes en met een mooie fotoreportage - binnen de kortste keren verkocht!!! Alsook het huren van een nieuw appartement werd met de nodige zorg voor mijn ouders tot in de puntjes geregeld. TOP DAME TOP WERK

Kopers Ruiseleedsesteenweg 49, Tielt uit Tielt

Een heel vriendelijke en aangename ontvangst. Tine is heel behulpzaam en eerlijk. Zeker niet opdringerig. Bij zaken dat ze moet navragen bij de eigenaar, binnen de 3 dagen antwoord. Kan zeer goed bemiddelen zowel voor de koper als de verkoper. Zeker een aanrader als je met een immokantoor werkt om iets te kopen of te verkopen. Tine is de geschikte persoon hiervoor.

Kopers Vredestraat 3, Wingene uit Zwevezele

Zeer vriendelijk, eerlijk en een aangename samenwerking!

Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig naar onze nieuwe panden?

Schrijf je nu in

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons