Getuigenissen

Verkopers Brugsesteenweg 126, Kortrijk uit Kortrijk

Tine is zeer klantvriendelijk, met een professionele aanpak!! Niets is haar teveel om te verwezenlijken, zodoende werd ons huis - mooi gepresenteerd met meubeltjes en met een mooie fotoreportage - binnen de kortste keren verkocht!!! Alsook het huren van een nieuw appartement werd met de nodige zorg voor mijn ouders tot in de puntjes geregeld. TOP DAME TOP WERK

Kopers Ruiseleedsesteenweg 49, Tielt uit Tielt

Een heel vriendelijke en aangename ontvangst. Tine is heel behulpzaam en eerlijk. Zeker niet opdringerig. Bij zaken dat ze moet navragen bij de eigenaar, binnen de 3 dagen antwoord. Kan zeer goed bemiddelen zowel voor de koper als de verkoper. Zeker een aanrader als je met een immokantoor werkt om iets te kopen of te verkopen. Tine is de geschikte persoon hiervoor.

Kopers Vredestraat 3, Wingene uit Zwevezele

Zeer vriendelijk, eerlijk en een aangename samenwerking!

Kopers Pastorijstraat 84, Zwevezele uit Zwevezele

Zeer aangename ervaring...super vriendelijk..alles goed uitgelegd...kortom zeer tevreden

Verkopers Pastorijstraat 84, Zwevezele uit Wingene

Eerst en vooral hartelijk dank voor de verkoop van het huis. Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn. De presentatie van het pand was zeer goed met duidelijke foto’s en ook een goede beschrijving van het gebouw.Er is zeer goed nagevraagd wat de eventuele mogelijkheden waren ivm met afbraak van de woning. Ook de mogelijkheid voor renovatie was zeer goed gedocumenteerd. De communicatie was zeer goed met een wekelijkse update.De afhandeling van de verkoop is ook snel gebeurd. Voor ons is Tinis een aanrader en krijgen jullie een perfecte score op alles.

Verkopers Nieuwpoortsteenweg 723 Oostende uit Tielt

Dag Tine, Sinds een paar weken is het "dossier" van de verkoop van het appartement afgerond. Bij deze wil ik je nog eens hartelijk bedanken voor alle moeite die je hebt gedaan om dit tot een goed einde te brengen ! K. S. uit Tielt. Beste Tine of Tini, ik wil je hartelijk danken voor het oneindig veel werk dat je gehad hebt met de verkoop van het appartement te Oostende. C. S. uit Brugge.

Verkopers Predikherenstraat 32, Wingene uit Beernem

Verkoopopdracht en compromis getekend op 2 weken tijd. Dit had ik nooit durven dromen.

Kopers Predikherenstraat 32, Wingene uit Knesselare

Dank je wel Tine, voor jou ook een dikke proficiat en grote dankjewel voor jouw inzet en professionalisme.

Kopers Verbindingsstraat 10, Hertsberge uit Brugge

Zeer aangename samenwerking. Bedankt voor ons huis! Arne en Shanna

Kopers Gevaertstraat 2, Wingene uit Brugge

Dank je wel immo Tinis voor de vlotte samenwerking bij de aankoop van ons droomhuis in Wingene. Vlotte en professionele aanpak. Een dikke duim! C. D.

Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig naar onze nieuwe panden?

Schrijf je nu in

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons