Diensten

Verkopen

Prachtig stukje vastgoed te koop

Je huis, appartement of grond verkopen? Dat is makkelijker dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen, is contact opnemen met Immo Tinis.

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken wij het vastgoed, luisteren we naar jullie verhaal en stellen wij ook onze aanpak voor. Immo Tinis onderscheidt zich in de markt door een gepersonaliseerde aanpak en professionele samenwerking.

2. Gratis waardebepaling

Immo Tinis heeft een ruime ervaring in de regio Wingene – Aalter (+25km). Dankzij deze ervaring kunnen wij de waarde van jouw vastgoed correct inschatten. Via diverse methodes geven wij jou maximaal inzicht in een realistische waarde van jouw vastgoed. Bij deze gratis waardebepaling is eveneens onze meerwaarde analyse inbegrepen. Dit alles wordt gepresenteerd tijdens een 2de gesprek.

3. De samenwerking starten met Immo Tinis

Jullie zijn enthousiast om de samenwerking te starten! Dan maken wij alle afspraken om de nodige administrieve documenten op te vragen en te verzamelen. Wij doen het nodige in het volledige traject. Geen zorgen en 100% gemoedsrust.

4. Jouw vastgoed professioneel op de markt brengen

Voor het verkopen van jouw vastgoed sparen wij kosten noch moeite. Een optimale communicatiemix is essentieel om de meest geschikte koper te vinden voor jouw vastgoed. Wij bereiden het communicatieplan grondig voor en voeren de acties nauwgezet uit.

5. Een transparante communicatie met overleg

Tijdens de verkoop nemen wij het initiatief en hebben we regelmatig overleg. Een goede transparante communicatie is essentieel voor beide partijen tijdens het verkooptraject.

6. De onderhandse overeenkomst

Wij zorgen voor de opmaak van de onderhandse overeenkomst. Jouw notaris krijgt steeds een voorontwerp toegestuurd met akkoord voor de ondertekening. Wij gaan voor een zorgeloos traject.

 

Wil jij de waarde van jouw vastgoed leren kennen? Contacteer ons voor een gratis waardebepaling.

Delen op

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons