Diensten

Verkopen

Prachtig stukje vastgoed te koop

Je huis of grond verkopen? Dat is makkelijker dan je denkt. Het enige wat je hoeft te doen, is contact opnemen met Immo Tinis. Vanaf dan nemen wij het van jou over.

Marktconforme waardebepaling

Je huis te duur op de markt brengen, geeft je alleen maar valse hoop, geen verkoop. Het onder de prijs verkopen, ook daarmee fop je alleen jezelf. Wij staan jou bij in het bepalen van een marktconforme waardebepaling. 

Eerste indruk

60 Seconden! Meer heeft een kandidaat-koper niet nodig om zich een eerste indruk te vormen van jouw huis. Een goede indruk is dan ook de belangrijkste. Daarom moet jouw pand stralen. En daarvoor zorgen wij!   

Jouw woning op zijn best? Sla steil achterover van onze vastgoedstyling.

Beelden zeggen meer dan woorden

Potentiële kopers een wauw-gevoel bezorgen nog voordat ze je woning gezien hebben? Dat is een kolfje naar de hand van onze professionele immofotograaf. Hij weet precies hoe de sterke punten van jouw pand in de verf te zetten.

Nog een stapje verder gaan? Dan behoren dronefotografie en video ook tot de mogelijkheden.

In de schijnwerpers

Je huis staat te koop en iedereen mag het weten! Wat denk je van een gepersonaliseerd verkoopbord, een flyer en advertenties? Ook online zetten we jouw vastgoed in the picture, denk aan bijvoorbeeld immosites en social media.

Op één dag

Zodra je beslist om te verkopen, plannen wij een bezoekdag in. Jouw voordelen? Je hoeft maar één keer alles op te ruimen, één datum vrij te houden, en krijgt één dag vol potentiële kopers. Toch niet verkocht? Uiteraard zijn bezoeken achteraf altijd mogelijk.

Regio zonder geheimen

Ligt jouw onroerend goed in de driehoek Roeselare-Gent-Brugge? Dat treft: wij zijn er geboren en getogen. En weten dus wat jouw regio te bieden heeft. Ook de vastgoedprijzen hebben voor ons geen geheimen. Zo plaatsen we jouw huis gunstig in de markt.

 

Delen op

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons