Diensten

Aankopen in Spanje

Ben jij ook zo verliefd op de Spaanse Costa's? Wat denk je van een tweede huis dat 320 dagen per jaar in de zon baadt? Klinkt aanlokkelijk, toch? Schakel daarvoor altijd een kenner van de Spaanse vastgoedmarkt in.

Als erkend vastgoedmakelaar weten wij hoe we jouw aankoop door de Spaanse mallemolen moeten loodsen. Daarvoor vonden we lokale en betrouwbare partners met wie we nauw samenwerken. Daarvan merk jij niets: jouw enige aanspreekpunt blijft Immo Tinis. 

Wij zijn bovendien premium partner van Second Home Spanje dat staat voor een netwerk van erkende vastgoedmakelaars (met vestiging in België en erkend door het beroepsinstituut) dat kandidaat kopers uit Vlaanderen begeleiden naar Spanje. Eén van de grote voordelen bestaat er uiteraard in dat wij kunnen starten met een voorafgaand persoonlijk gesprek in België om van hieruit de behoeften, wensen en budget in kaart te brengen zodoende verschillende woningen te selecteren waar de klant (ook) op lange termijn gelukkig en tevreden zal zijn. 

Buena suerte! 

Jouw geluk onder de Spaanse zon beproeven? Laat ons kennis maken

Delen op

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons