Diensten

Onze diensten

VERKOPEN

Je bent eigenaar?

Je wenst de waarde van je woning, appartement of grond te kennen? Op basis van een jarenlange ervaring en onze Immo Tinis tool bepalen wij de waarde van jouw vastgoed. Contacteer ons voor een gratis waardebepaling (incl. meerwaarde analyse) en plan van aanpak.

VERHUREN

Jouw pand zorgeloos verhuren?

Immo Tinis heeft een ruime ervaring met de verhuur van woningen, appartementen en handelspanden. Wij zoeken voor jouw pand een geschikte kandidaat. Je wenst jouw (opbrengst)eigendom te laten verhuren? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

VASTGOEDSTYLING

Meerwaarde creatie door vastgoedstyling

Jouw vastgoed verdient alle aandacht dat het nodig heeft om de beste prijs te krijgen. De eerste indruk bij verkoop is uiterst belangrijk. Een creatieve en frisse weergave van jouw pand moet de kopers laten dromen tijdens een bezoek. Bij Immo Tinis is vastgoedstyling advies inbegrepen in onze service. Wij kunnen jouw pand ook volledig opnieuw inrichten. Wij laten jouw vastgoed stralen. Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

AANKOPEN IN SPANJE

Een plek onder de zon

Jij wenst een hoofdverblijf of tweede residentie in Spanje aan te kopen? Om zelf volop van te genieten, of eerder als opbrengsteigendom? Immo Tinis beschikt over een ruim netwerk van betrouwbare lokale spelers in Spanje. Voor onze werkwijze, contacteer ons!

Delen op

Jouw vastgoed ook verkopen of verhuren? Contacteer ons